blog

Restaurant Nivoo

Via VakantieVeilingen.nl heb ik een voucher gekocht voor een 3 gangen diner voor 2 personen. Dit deed ik om nieuwe restaurants te leren kennen. Ik kon kiezen uit 30 restaurant in heel Nederland, natuurlijk koos ik voor een restaurant dichtbij. Ik heb gekozen voor het restaurant Nivoo aan de Dennenweg. Het personeel was aardig, heel vriendelijk en ze maken een gezellig praatje als dat gewenst is. Het restaurant heeft een leuke sfeer, candlelight-achtig, zeer romantisch en het muziek is qua sfeer ook belangrijk, zeer bijpassend.

Carpa-kreel

Als voorgerecht hebben wij gekozen voor deCarpaccio en de Makreel.

Het was gelukkig geen standaard carpaccio, erzaten crispy bacon op en geen truffelmayonaise.

De Makreel was prachtig versierd en de smaak was goed. Wij konden proeven dat het een verse vangst was.

Main Course

Ik had erg trek in rundvlees, door de Carpacciokreeg ik er nog meer zin in. Daarom heb ikzelf gekozen voor de rundersteak. Eenmalse medium-done steak gesneden in langwerpige stukjes, heerlijke groenteerbij.

De zeebaars was met liefde op smaak gemaakt, heerlijke groente erbij.

Popcorn on top!

Eén van de prachtige dames kwam de desserts aanbiedenen legde even in het kort uit wat het is. Na één woord dwaalde mijn gedachten af… Ik hoorde namelijk Popcorn-ijsen ik zag allerlei popcorn op mijn bord, naast mijn ijs. Ik had een hapjegenomen met de popcorn een rode sorbetijs (ik vermoed frambozen) en ik begreephet maar niet. Toen ik een hap van het middelste ijs nam begreep ik hetvolkomen. Het gesprek aan tafel viel weg, alles werd donker en het leek alsofik in een bioscoop zat.

Het middelste stuk smaakte naar POPCORN-ijs! Ditwas één van de beste in de categorie dessert wat ik ooit heb gegeten.  

Het is een leuk restaurant waar ik zeker opnieuw naar toe zou willen gaan. En dat gaat gelukkig ook gebeuren, dan zal ik van het menukaart gaan bestellen. Bedankt voor de goede service, Restaurant Nivoo.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.