blog

LATIN VILLAGE

Wat is er zo Latin aan Latin Village?

Dit jaar ben ik voor het eerst naar Latin Village gegaan. Elk jaar krijg ik een bari van mijn broer dat ik mee moet gaan, dit jaar heb ik dankzij mijn BFF naar hem geluisterd. Het was een supergezelige dag, ik heb ontzettend veel gedanst en gelopen. De festivalvibe was amazing, boven op een heuvel staan, iedereen samen gezellig, mooie lichten, muziek erbij, mooie mannen en iedereen met te gekke-outfits, alhoewel drie kwart rond liep met een jaguarprintje. Zelfs mensen die nooit dansen, gingen dansen. Toen ik daarboven op de heuvel stond en om mee heen keek ging ik even nadenken, dat gebeurd er namelijk als je nuchter naar een festival gaat. Wat is er nou zo Latin aan Latin Village?
Ik hoorde nauwelijks Latin-muziek. Geen Latin-liedjes die nu in zijn van Ozuna, Bad Bunny of J Balvin. Ik zag geen Bachata-stage, want daar had ik echt zin in. Er was wel een Salsa-lounge, maar daar trad Trafassi (merengue) op en een kizomba-bandje op i.p.v. een DJ of een liveband die covers spelen van Marc Anthony, Celia Cruz of Luis Enrique. Merengue was er wel vol op, Burgu had me natuurlijk weer gespot. Zelfs het eten was niet eens Latin. Ze verkochten typische festival-eten, cool.. maar dit is een Latin-Festival. Kom dan met lekkere tacos of nachos i.p.v. loempias of een broodje warme beenham. D-Rashid had aan het einde wel een heerlijke Salsa ‘deuntje’ gedraaid, maarja… dat was maar een deuntje.
Ik heb echt heel het park gewandeld, supercoole tenten, gezellige mensen en muziek. Het is gewoon een pretpark maar dan voor 18+. Ook heb ik het geweldigste meegemaakt, in het begin, namelijk BROEDERLIEFDE + LIVEBAND. Wauw, wat was dat AMAZING! Ik ben gek op die jongens van Broederliefde, hun albums zijn mijn favoriet en ik heb liefde voor Livebands, dus deze combinatie was GEWELDIG! Ik heb echt genoten.
Zou ik nog een keer naar Latin Village gaan? Toch wel, ik was lichtelijk teleurgesteld, omdat ik meer Latin had verwacht en minder drukte. Maar nu ik weet dat het er nauwelijks is, ja ik zou wel nog een keer gaan, maar sowieso met een groep.
Wat vond jij van Latin Village 2018?
Advertenties

Categorieën:blog, Lifestyle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.