blog

ZOMER 2018

Helaas! De zomervakantie is voorbij.

Wat zijn die vijf weken toch zo super snel voorbij gegaan. Dit keer ben nergens op vakantie geweest, maar we hebben hier heerlijk weer gehad. Soms wel iets te heerlijk, want vier weken lang was het 25+ graden. Een paar dagen terug heb ik zelfs te horen gekregen dat ik de afgelopen 5 weken een bepaalde griep had waar ik nog nooit van heb gehoord, de Zomergriep! Ik moest er enorm om lachen. Maar het klopt, ik ben echt een winterkindje. Als het begint te sneeuwen ren ik snel naar buiten, ook al is het drie uur s ’nachts. Maar als de zon schijnt en het is 25+ graden, blijf ik het liefst thuis. “Maar jij bent toch een Surinamer?”, ja maar geboren in Nederland, dus ik heb ook full custody op winter.

Ik heb bewust gekozen niet naar het buitenland te gaan, maar heerlijk te genieten van de ‘prachtige’ zomer in Nederland. Gelukkig woon ik vlakbij het strand, het Scheveningse strand, waar ik ook vaak te vinden was. Ook heb ik een hele leuke supersurpriseparty van mijn Tia gevierd.

Dit jaar ben ik ook naar festivals gegaan, zoals Reggae Rotterdam, Kwaku, Milan Zuiderpark en zondag ga ik voor het eerst naar Latin Village. Al jaren zeg ik dat het niks voor mij is, maar toen zag ik de puppy-ogen van mijn vriendin… en mijn broers zijn ook medeplichtig. Dat wordt pas een goede afsluiting van zomervakantie 2018.

En ja, je leest het al. Dat waren dus 5 weken alléén máár lekker eten. Bara, Telo, Bami, Nasi, Roti, Saoto, Patat en een goedverzorgde BBQ by D-NICE. Dus ben ik sinds woensdag begonnen aan mijn homemade salade zonder dressing en heel veel fitness, want anders fit ik niks.

De zomervakantie mag voorbij zijn, maar gelukkig komen er nog leuke dagen aan! A big wedding in Leeuwarden, mijn 28e verjaardag, herfstvakantie (Cuba), Halloween, Divali en voor je het weet is het weer kerst en mogen we gedag zeggen tegen 2018.

Vanaf maandag weer back to life, back to reality (eindelijk!). Houden jullie mijn Instagram (@xavieradisaronno) ook in de gaten?

xoxo,

Xaviera Disaronno

img_3372img_3007img_2803

img_3012

img_2917

My hood. De Gaarde / Dreef 070

This is the place where I grew up. Gaarde/Dreef in The Hague, Netherlands. I lived there since 1990. I;ve met so many friends here and I still hang out with some of them.

Advertenties

Categorieën:blog, Lifestyle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.